Vesipedon Merisaukko, "Jeri"
Synt: 20.3.2009
E: Muistukas Murmeli
I: Näpsänakkelin Kuru
Kasvattaja: Nina Remes, Vesipedon kenneli
Lonkat A/A, kyynärät 0/0
Silmät tutkittu, ei perinnöllisiä silmäsairauksia


Jeri on todella vilkas, iloinen ja avoin koira. Aina ystävällinen ja äärimmäisen miellyttämisenhaluinen, pentumaisen leikkisä vaikka vuodet vierivät eteenpäin. Jeri omaa voimakkaan riistavaiston, kuten myös valtavan työskentelyinnon. Jeri haluaa rakastaa kaikkia mahdollisia ihmisiä ja eläimiä joita tapaa, eikä aina ymmärrä että jotkut haluavat tätä rakkautta mieluummin etäältä ;) Todellisen turbokoiran Jeristä tekee sen loputon energiamäärä ja huima vauhti.

Jeri on erittäin monipuolinen harrastuskoira, ja on tähän mennessä harrastanut mm. metsästystä, nomea, jäljestystä, agilitya, vesipelastusta ja uusimpana hajuerottelua! Jeri rakastaa erityisesti uimista, käytännön metsästystä, frisbeeleikkejä ja oikestaan mitä vain, jossa saa olla ihmisten kanssa ja tehdä yhdessä jotain. Juuri tämä tekee Jeristä vallan mahtavan harrastuskoiran, jonka kanssa on mukava touhuta.

Keväällä 2015 Jeri jouduttiin kastroimaan, koska hälle kehittyi hyvälaatuinen eturauhasen liikakasvu. Koska tämän ei haluttu kehittyvän, piti koira kastroida. Tämä ei kuitenkaan onneksi ole Jerin vauhtia hidastanut, ja hän on yhtä iloinen ja ihana kuin aina ennenkin!


Kokeet & Näyttelyt

  • NOU1 1.8.2010 Kemiössä, tuomarina Petri Tuominen.

Jeri koiratietokannassa: jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti