maanantai 1. kesäkuuta 2009

Parainen <3


Vietettiin poikien kanssa sunnuntai Paraisilla, hyvän ystäväni Teean luona :) Teealla on myös koiranpentu, Jeriä muutaman viikon vanhempi Nata, pikkuinen sheltti. Aivan hurmaava tyttö! Jeri ja Nata ihastui heti toisiina ja riehui ihan sekopäisinä koko päivän!! :) Tosi mukavaa et Jerillä on toinen pentu kaverina, ja ne tuli Natan kanssa vieläpä niin hyvin juttuun heti! Jeppekin tykkäsi leikkiä pentujen kanssa, ja uidan mun kanssa :)


Mentiin päivällä uimaan yhdelle ihanalle sorakuopalla. Tarkistin heti ensin rannan ettei ole mitään isoja kiviä, uppotukkeja tms, ja sitten vasta päästin koirat ulos. Jeppe tietysti ryntäsi heti veteen, ja yllättäen Jeri perässä! Se oli siis Jerin ensiuinti, ja meni veteen niin nopeasti etten ehtinyt edes kameraa kaivaa laukusta kun piti mennä kehumaan pikku poikaa ^^ Päivän mittaan koirat kyllä pulikoisi vielä monta kertaa, oikeastaan ne oli ihan koko ajan vedessä. Jeri osoittautui kennelnimensä mukaiseksi vesipedoksi, ja kaiken lisäksi se ihan oikeasti näyttää ihan merisaukolta kun se ui :D


Tässä hieman kuvia meidän ihanasta uintireissusta:Jerppis pulikoi :D Todellakin näyttää saukolta!!Maailman ihanin uimapaikka!Kävin itsekkin uimassa, Jepa tietty ui mun perässä koko ajan :) Jerillä oli niin kiire touhuta Natan kanssa että ei ehtiny mua seuraamaan!Jeppe ja Jeri <3Torpedo-Jeppe käynnistää perämoottorinsa ja noutaa damin ;)Minä ja jo vähän väsyneen oloinen Jerppis :) Huomaa mun hieno uinnin jälkeinen kampaus ;)


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti