torstai 16. heinäkuuta 2009

And then there was shooting, pang pang!


Jerillä onkin nyt ollut jännä viikko, paljon ollaan harjoiteltu uutta :) Vähän jo vaikeampia käskyjä kuten paikka ja tänne on nyt alettu harjotella, ja todella nopeasti oppii! Lisäksi käytiin ekaa kertaa ampumaradalla, Jeppe oli mukana varmistamassa että kaikki menisi hyvin (Jepen seurassa Jeriä ei huoleta mikään, se vaan palvoo veljeään ja juoksee sen perässä :D On se helppo opettaa pentua ku on vanhempi koira näyttämässä mallia!). Jeri ei yhtään aristellut paukkuja, uteliaana vaan vähän höristi korvia ja ihmetteli miksi Jeppe oli niin innostunut. Nyt ei vielä käyty ihan radalla asti vaan kierreltiin lähimaastossa, ensikerralla mennään sitten radan parkkipaikalle, sitten radalle jne. Hiljaa hyvä tulee, ampumisen kanssa ei tuli hosua koska koirasta voi herkästi tulla paukkuarka ja se on sitten nome-koiralle tosi huono juttu. Mutta onneksi Jerillä meni kaikki hienosti =)


 


Ollaan myös kyläilty paljon tällä viikolla. Jeri käyttäytyy hienosti myös vieraissa paikoissa, hetken tutkii ja sitten yleensä nukahtaa johonkin mistä voi sopivasti tarkkailla maailman menoa toinen silmä auki -tekniikalla ;) Olen koittanut panostaa tähän asiaan paljon, koska Jeppehän ei yhtään rauhoitu ihan uusissa paikoissa, vaan on mun kyljessä aina kiinni valppaana. Jeri on jo oppinut että kaikkialla voi olla ihan rennosti =)


 


Mun kaverin Néan luona Jeri on jo tutustunut vähän kissoihin. Kovasti se niistä näyttää pitävän, vaan pidetään vielä vähän etäisyyttä kun kisut ei ole ihan yhtä innoissaan =) Heppojakin pitäisi mennä joku päivä katsomaan, mä kun satun olemaan kanssa heppatyttö henkeen ja vereen, lapsesta asti harrastanut ratsastusta :D Jepen kanssa olen pari kertaa käynyt heppakisoja katsomassa niin että Jeppe on ollut katsomossa mun kanssa, sehän pitää hevosista kun on Annan luona tottunut niihin :) Toivon että Jeri tottuu samanlaiseksi, jotta se voi kulkea tallilla mukana aina välillä!


 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti