maanantai 7. syyskuuta 2009

Hirvikärpäset ovat evoluution pohjanoteeraus, tai mahdollisesti pelkkää luontoäidin v*ttuilua.


Huh huh, taas on aika vierehtänyt. Koulu alkoi ja siellä on taas niin kiire että blogin päivitys ei todellakaan ole ainoa asia mikä on jäänyt. Kiva kiva kun syyskuuhun on tungettu kolme ryhmätyöpalautusta ja neljä tenttiä, sujuvat kaikki varmaan loistavasti. Ja lokakuussa sitten sisätautiharjoitteluun, joka on kyllä paljon kivempi kuin koulun käynti ihan siellä luennoilla.


Yritin tässä juuri miettiä että mitäs kaikkea me ollaan tehty, ja vastaus on että eipä paljon mitään. Uitu, lenkkeilty uuden kodin ympäristössä, käyty ahkerasti ikeassa, luettu, tehty läksyjä...!


Pentukoulussa ollaan kyllä nyt käyty. Kati, kouluttaja, kehui juuri että Jeri kehittyy hyvää tahtia, perusasento on jo hallussa kuten jo aikalailla muukin perustottelevaisuus :) Kantaminen sujuu  H I E N O S T I  :D Olen tosi ylpeä että sujuukin niin hyvin!!


Tämä viikonloppu meillä sujui Mjösundissa koirakokeissa. Itse lähdin sinne jo lauantai aamuna töihin, Jeri jäi tällöin vielä isän luo hoitoon joka toi Jerin koepaikalle sunnuntaina kun itse osallistui silloin Jepen kanssa. Jeppe sai muuten AVO 3, hieno suoritus muuten mutta ei onnistunut todella pitkä ohjaus. Enskerralla sitten! Myös Nina oli kokeissa, voittaja luokassa Murun kanssa ja Avossa Edin kanssa. Edin ja hänen suorituksen näin kerta olin avossa ruuduntäyttäjänä, minusta meni oikein hienosti ja olisivat kyllä ansainneet ykkösen, mutta kakkonen sieltä tuli (tuomari ei antanut kellekkään ykköstä koko päivänä...).


Jeri  viihtyi paikan päällä hyvin, etenkin kun tajusi että minäkin olen siellä. Mäkäräiset tosin puri Jerin mahan täyteen punaisia täpliä. Ei se vielä mitään, mulla menee otsalla erittäin tarkka punaisten paukaumien viiva siitä, missä lippis oli päivällä. Viikonlopun hirvikärpässaldo oli lopulta 29, tarkoitan siis 29 MUN PÄÄSTÄ NOUKITTUNA!!!! On se kiva kun on pitkä tukka... Takki oli kans täynnä niitä, paidan sisästäkin löyty yks. En kyllä kauhean lämmöllä muistele näitä kahta päivää, kun sai hiki päässä raahata kuolleita lokkeja ja variksia ympäri helvetinkolo-ruutuja, ja tukka oli hirvikärpäsiä täynnä ja ilma niin sakeana mäkäräisiä ettei nähny eteen. Joka tapauksessa, siellä olin ja opinkin jotain. En kyllä taida hetkeen mennä uudestaan, vaikka olikin kiva porukka niin en kestä tuollaista määrää ötököitä kun ei ees illalla pääse suihkuun, siinä tulee paniikki kun ne ryömii pitkin päänahkaa ja korvaan sisään.


 


Mutta, nyt väsyttää. Pentutreffikuvaus on yhä kirjoittamatta, se ilmestyy kyllä pian tuonne Jerin omille sivuille!


 


xoxo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti