maanantai 11. huhtikuuta 2011

Kiinnostavia uutisia


www.kaleva.fi/uutiset/koira-ajokortti-koiranomistajille-vaatii-elainsuojeluyhdistys/895182


"-- tulisi yli 15-kiloisten koirien pitoa alkaa valvoa Suomessa tarkemmin ottamalla käyttöön pakollinen koira-ajokortti, HESY:n puheenjohtaja Hannele Luukkainen selventää."


Mikä maaginen raja tuo 15 kiloa on? Miksei tuollaista vaadita pientenkin koirien omistajilta? Muuten vaikuttaa ihan hyvältä jutulta, mutta miksi ihmeessä tuota ei kaikilta vaadita? Perusteena että isot koirat ovat vaikeammin hallittavissa, noh kyllä ne pienetkin karkuun pääsevät omistajiltaan ja voivat purra jotakuta tms, on pienilläkin koirilla sentään jalat ja hampaat....!


 


www.hauva.com/node/3395


"Tänä vuonna Koiranpäivän teemana on vapaaehtoistoiminta, sillä vuosi 2011 on EU:n vapaaehtoistoiminnan vuosi. Kennelpiirit ympäri Suomen järjestävät päivän aikana koira-aiheista ohjelmaa. Valtakunnallista Koiranpäivää vietetään vuosittain 24.4. Tänä vuonna päivää vietetään viidettä kertaa."


Yritin etsiä, mutta en löytänyt että mitäköhän toimintaa meidän paikallinen kennelpiiri järjestää tuona päivänä. Kiva olisi osallistua jos jotain tehdään, kennelpiirin majakin on aika tässä aika lähellä, Lausteella pururadan varrella.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti