torstai 9. helmikuuta 2012

Kadonneita


Ja taas on kadonneita koiria... :(


www.iltalehti.fi/uutiset/2012020915183293_uu.shtml


Tuhkanharmaa tiibetinspanieli varastettiin eilen (8.2.2012) Runosmäellä K-kaupan pihasta. Valvontakameroissa oli näkynyt että kaksi miestä nosti koiran autoon. Ylläolevassa lehtijutussa pyydetään että mahdollisia tietoja ilmoitetaan Turun poliisille, ja että koirasta on luvattu löytöpalkkio.


Myös Tuskusta kadonnut isovillakoiranarttu Bertta on edelleen kateissa. Bertta oli pelästynyt toisen koiran hyökkäystä ja peloissaan juossut pois paikalta hihna perässän. 


Linkitän nämä jutut blogiini siksi, että näistä asioista on tärkeää levittää tietoa - mitä useampi ihminen tietää että tälläinen koira on kadonnut, sitä suurempi mahdollisuus että koira löytyisi.


Haluaisin myös muistuttaa kaikkia että älkää jättäkö koirianne kaupan eteen kauppareissunne ajaksi... Viime aikoina on ollut surullisen paljon uutisia siitä että koiria on varastettu kaupan edestä. Vaikka kauppareissu olisi kuinka lyhyt, sitä ei ikinä voi tietää mitä tapahtuu, koska valitettavasti tässä maailmassa on sellaisiakin ihmisiä jotka varastavat toisten rakkaita lemmikkejä :( Tämä on ikävää enkä tarkoita tällä syyllistää sellaisia koiranomistajia jotka koiransa jättävät kaupan eteen, mutta pitäkää nyt ihmeessä huolta omasta perheenjäsenestänne ja jättäkää se mieluummin kotiin sen kauppareissun ajaksi, jotta ovat turvassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti