perjantai 2. heinäkuuta 2010

Jäljellä


Keskiviikkona meillä oli Jerin kanssa kurssin vikat jäljestystreenit. Hauskaa oli hyvällä porukalla, ihan niinkuin on ollut koko kurssin ajan. Erityiskiitokset vielä kurssin vetäjällä Lauralle koirakoulu Gironista! Opittiin kurssilla Jerin kanssa todella paljon, ja aijotaan kyllä tulevaisuudessakin jatkaa jäljestystä :)



Tälläkin kertaa Jerillä meni aika hienosti tuo jäljestys. Vähän ehkä hyppeli välillä jäljeltä pois ihmettelemään kaikkea muuta hauskaa mitä metsästä löytyy, mutta ohjaajan mukaan tämä varmasti johtuu siitä, että tälläinen tuorejälki on jo niin helppo Jerille että se ei jaksa eikä sen tarvitse enää keskittyä niin paljon kuin aluksi. Nyt siis jatkossa aletaan tekemään "vanhoja" jälkiä Jerille, eli teen jäljen, odotan päivän ja sitten ajan koiran jäljelle.



Ennen tätä on kuitenkin nomeilun aika! Kesäkuu meni niin tiiviisti jäljestyksen, lomailun ja uimisen parissa että on aika kunnostautua loppukesän taippareita varten. Yhteistreenejä on kovasti jo suunnitteilla, ja lisäksi treenaan tietysti itsekseen myös. Vesinoutoja heittelin tänäänkin Jerille tuohon Aurajokeen, ja hienosti menee :) Matkaa pitäisi saada vähän lisää, sillä olen niin surkea heittämään että damit ei kauas lennä. Täytynee lahjoa isä heittäjäksi, niin saadaan kunnon matkat, ja helpompi se muutenkin on keskittyä itse vain siihen koiran ohjaukseen eikä samalla heittämiseen.



Jepen jalka paranee muuten huimaa vauhtia. Eilen hän käväisi jo vähän uimassakin! Haava on nyt kokonaan ummessa, ja huomaa että Jeppe pistää jo koko ajan vähän enemmän painoa jalalle, ja astuu sille jo aika hyvin. Vielä kun tuo heinäkuun 21 pv oleva leikkaus menisi hyvin, niin alettaisiin olemaan aika toivoikkailla vesillä... Ja vedestä puheenollen, täytyy alkaa puuhata Jepelle fysioterapia-aikoja! Turussa Koira&Kissa klinikan yhteydessä toimii fysioterapeutti Tanja Kotti, hänen luokseen ollaan menossa sitten vesiterapiaan, heti kun heinäkuun leikkauksesta syntynyt leikkaushaava on parantunut. Kyllä mahtaa Jeppe-poika järkyttyä joutuessaan lasiseen akvaarioon uimaan :D Jeppe on niin luonnonlapsi ja maalaiskoira, että kaikki tälläiset "modernit" asiat ovat sille kova järkytys. Alunperin järkytystä tuotti myös esimerkiksi asfaltti, portaat ja hissit, mutta näihin Jeppe on nyt aika hyvin tottunut kun kaupungissa ollaan jo kohta kaksi vuotta asuttu. Tosin siitä ei pääse mihinkään että parkettilattiat ovat Jepen mielestä kuin laavakenttä, niille ei tule astua vaan mieluummin hän hyppii matolta matolle!



Huomenna tulee jännä päivä kun Jeri pääsee mun mukaan markkinoille! Turussa on nyt muutaman päivän ajan Keskiaikaiset Markkinat, jotka ovat kesän paras tapahtuma täälläpäin jos minulta kysytään :) Käväisin markkinoilla jo tänään, mutta huomenna vasta aijon ottaa Jerin mukaan. Jeri on kyllä ennenkin ollut markkinoilla ja käyttäytyy siellä aina hyvin ja kulkee rauhassa vieressä, mutta tietysti vähän jännittää kun nuo markkinat ovat kuitenkin isoimmat millä ollaan ikinä käyty. Mutta, jos eksytte huomenna päivällä sinne niin ruskeaa labbista saa kyllä tulla moikkaamaan!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti