lauantai 15. toukokuuta 2010

Hellettä ja vesiurheilua


Helteet ovat nyt sitten iskeneet oikein kunnolla tänne Turkuun. On niin kuuma että hyvä että jaksaa lenkillä käydä - tosin ne lenkitkin suuntautuu nyt lähes aina rantaan tai varjoisaan metsään. Jeri jaksaa polskia tyytyväisenä ja aina yhtä iloisena noutaa mitä ikinä sille keksinkään heittää. Kävin itsekin torstaina uimassa meressä, mutta vaikka ilma olikin kuuma niin se ei auttanut siihen, että vesi oli yhä aivan jäätävää. Noh, ainakin virkisti :D Mietin miten kestetään sitten kesällä, olen itse sellainen ihminen joka inhoaa kuumuutta ja niin inhoavat Jeppe ja Jerikin. Tasainen +20 ja leuto tuuli olisi ihanne!



Jeppe raukka kärsii tästä kuumuudesta eniten, kun ei pääse edes uimaan. Kipsi vaihdettiin maanantaina eläinlääkärissä. Haava näytti jo oikein hyvältä, ei ole ollenkaan tulehtunut tms. Olen myös varannut Jepelle koirahierojan, joka tulee ekan kerran hieromaan tulevana maanantaina. Täytyi ensin odottaa että antibioottikuuri loppuu, koska lääkekuurin aikana ei saisi hieroa. Toivottavasti hieronta auttaa, Jeppe tuntuu kovin jäykältä vaikka olen sitä itsekin hieronut. Kipsissä oleva jalka on aivan kuihtunut: ennen niin lihaksikas ja hyväkuntoinen Jeppe on nyt vain varjo entisestään. Mutta silti virkistyy kyllä mieleltään päivä päivältä. Jeppe on jo kehittänyt tavan hyppiäkin kipsin kanssa, ponnistaa vain kaikilla kolmella jalalla yhtä aikaa ilmaa niin tulee hienoja tasajalkahyppyjä :D



Sain muuten tänään uuden, virkistävän harrastuksen kesäksi: Melonnan! Menin kaverin kanssa tänään Turun soutu- ja melontakeskukseen, ja vuokrattiin sieltä pariksi tunniksi kahden istuttava kajakki. Sitä oli oikein mukava meloa, hauskaa ja märkää menoa oli :D Aijon kyllä mennä uudestaan heti kun lihasraukkani vähän toipuvat tästä rääkistä ;) Kysyin jo vajalta miten on koirien kanssa, ja lupasivat että koiran saa kyllä ottaa mukaan melomaan jos vuokraa kanootin :) Kanootti on vain raskaampi soutaa kuin kajakki, joten tarvitsen vähän lisää harjoitusta ennenkuin uskallan lähteä isolla kanootilla liikenteeseen. Huvitti kun mainitsivat että koiran pelastusliivit täytyy tuoda itse - pelastusliivi noille meidän vesipedoille? :D Ei tule tarpeeseen. Sitä paitsi molemmat koirat osaavat nätisti tulla veneeseen, joten niiden kanssa on miellyttävä retkeillä. Heti kun Jepeltä on kipsi pois niin aijon kyllä viedä sen melomaan, se varmasti tykkää olla kanootin kyydissä :)



Muuttoa odotetaan jo innokkaasti, pakkaamaankin aloitin jo (tosin aivan mitättömän vähän, mutta aloitin kuitenkin!). On mukavaa muuttaa juuri nyt niin saa kesäksi oman pihan käyttöön, siellä kelpaa Jepenkin makoilla ja parannella jalkaansa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti