maanantai 30. syyskuuta 2013

Hyvää syksyä!


Syksy on vihdoin saapunut kunnolla tänne Etelä-Suomeenkin, ja myös Noutajaperhe on päässyt nauttimaan ruskan kauneudesta ja syksyn sateista. Sairaslomani on nyt loppu, ja jalka jo melkein kuin uusi, joten pikkuhiljaa pääsemme takaisin normaalielämän pariin. Kevyemmällä liikunnalla täytyy mennä vielä hetken aikaa, mutta nyt jo helpottaa kovasti että pääsee tekemään normaalit arkipuuhat itse ja pääsee koirien kanssa kävelyille.

Metsäkävelyjä oli jo kova ikävä <3



Harrastaako muuten joku teistä lukijoista koirafrisbeetä? Lajista oli taannoin esittely Koiramme -lehdessä, ja sitä lukiessa tajusin, että minä ja Jerihän olemme harrastaneet lajia jo vuosia! En vain ole ajatellut että frisbeen heitosta ja noutamisestakin voi muodostaa kilpailulajin :) Suomen ensimmäinen virallinen frisbee-kisa oli tänä kesänä, ja lajin suosion noususta päätellen näitä tulee vielä paljon lisää! Kisoja on kehuttu hauskoiksi ja rennoiksi, mutta luulen, että pysymme silti Jerin kanssa tyynesti harrastajapuolella, kahdestaan leikkien :) En voi sille mitään, että minä vain inhoan sitä veren maku suussa kilpailua, mitä ainakin oman kokemuksen mukaan koirakisat  (ja useat muutkin lajit joissa kilpaillaan…) ovat monesti täynnä. Mieluummin otan rennosti ja pidän vain hauskaa koirieni kanssa. Hienoahan se on kun ihmiset ja koirat menestyvät kisoissa, mutta se ei vain ole meitä varten. Toivottavasti joskus järjestettäisiin vain jokin ns. yleinen koirafrisbee-tilaisuus, jossa vaikka kaikki saisivat palkinnon, eikä rankattaisi paremmuusjärjestykseen, eikä laskettaisi pisteitä yms. Sellaiseen lähtisimme heti mukaan!

Parin vuoden takainen kuva Jeristä ja lempparifrisbeestä :)

Yhteen tällaiseen rennompaan koiratapahtumaan osallistuinkin syyskuun alussa, kun Paimiossa järjestettiin Kuntokoira niminen tapahtuma. Kuntokoira oli siis juoksu-/kävelytapahtuma koirien kanssa. Päivään kuului myös juoksun kisaluokkia, eri koiralajien esittelyjä ja match show. Kisaluokissa jaettiin palkintoja, mutta muutenkin kaikki osallistujat saivat lahjaksi pienen tuotepaketin joka sisälsi mm. Hau-Haun koiranameja ja koirien palautusjuomaa :) Minun oli ensin tarkoitus mennä koirien kanssa kävelemään 6,5km harrastajakävelyluokka, mutta jalkaleikkauksen vuoksi en tietystikään voinut osallistua. Sen sijaan olin tapahtumassa töissä, koska tapahtuma oli hyvän ystäväni järjestämä :) Sattuiko joku teistä lukijoista osallistumaan Kuntokoiraan? Tarkoituksena on, että tapahtumasta tulee jokavuotinen, ja voin lämpimästi suositella teitä osallistumaan tapahtumaan ensi vuonna. Meidätkin löytää silloin toivottavasti jo ihan osallistujien puolelta :) Tässä muutamia valokuvia joita näppäsin tapahtumasta:
Päivä oli kuuma ja aurinkoinen

Tapahtumaan osallistui yli 80 koirakkoa!

Tämä pikkuinen staffi lumosi minut leikkisällä käytöksellään ja hymyilevällä ilmeellään :) Koiran nimeä en valitettavasti muista.

Hyvää syksyä kaikille toivotellen,
Noutajaperhe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti