perjantai 15. toukokuuta 2009

Home, at last <3


Noin miljoona asiaa on tapahtunut sitten viimeisen blogipäivityksen! Viime viikko oli koulussa kiireistä, joten olen lähinnä yrittänyt tasapainoilla koirien, koulun ja töiden välissä. Onneksi nyt on rauhallisempaa, ja ihan kohta alkaa kesälomakin! Kesätyöt alkaa juhannusviikolla, sitä ennen tosin teen ensiperjantaina yhden lyhennetyn iltavuoron jolloin siskoni Noora hoitaa koiria. Ajattelin että on hyvä jo siinä vaiheessa harjoitella vähän mitä Jeri meinaa kun on muutaman tunnin munsta erossa jonkun muun kanssa.


Isoin tapahtunut asia on ehdottomasti se, että Jeri on nyt kotona! Eilen illalla hain hänet ystäväni Néan kanssa, joka ystävällisesti pakotettiin autokuskiksi kun mun piti tietty automatka halia pentua =) Jeri on kyllä sopeutunut nyt uuten kotiin todella hyvin! Automatkan se lähinnä nukkui, kotona hetken aikaa etsi missä laumansa on mutta innostui sitten leikkimään kaikilla niillä miljoonalla lelulla jotka olen hälle hankkinut :D Erityisesti vinkuvat on nyt suuressa huudossa! Jeri nukkui ekan yön jo omassa häkissään pentulaatikosta haetun viltin päällä, mutta mä kyllä nukuin lattialla siinä häkin edessä koska muuten pikkuinen ei tahtonut pysyä siellä häkissä - vaikka kuinka kannoin sinne, niin tuli aina takaisin mun jalkoihin nukkumaan! Mutta kun nukuin häkin edessä sillee että häkin ovi oli auki ja mun käsi siellä, niin yö meni hienosti. Hienosti Jeri on myös jo käsittänyt miten porraskäytävässä kuljetaan, ja että uudella pihallakin uskaltaa leikkiä =) Siistikin Jeri on, kaikki asiat tulee joko ulos tai paperin päälle, saan sen varmaan sisäsiistiksi alta aikayksikön!! Pentuarki tuntuu kyllä aivan ihanalta pitkästä aikaa <3


 Luovutuskuva :)


 Pennut viimeisinä pentulaatikko-päivinä


 Jeri ja Muru


 


Jeppe on nyt isän luona hoidossa vähän aikaa, jotta mulla on aikaa touhuta uuden tulokkaan kanssa. Tänään illalla Jeppe kyllä tulee katsomaan uutta pikkuveljeään =) Mahtaa se kyllä pakahtua innosta, Jeppe kun sattuu rakastamaan pentuja!!


 


Viime viikonloppuna vietin Jepen kanssa oikein kunnon treeniviikonlopun. Ystäväni Maarit oli täällä Turun seudulla käymässä koiransa Artun kanssa, joten treenattiin yhdessä. Maaritin serkun luona treenattiin muistia ja linjalle lähetystä heittämällä kasa dameja yhteen paikkaan ja sitten siirryttiin kauemmas koirien kanssa. Maasto oli sellaista että lähetyspaikalta meni pikkuinen joki ihan siksakkia, joten koirat joutui monta kertaa menemään veteen ja takas, eli ylityksiä tuli. Silti Jeppe meni eteen oikein tosi hienosti, ei ole ikinä ennen mennyt niin hyvin! Sunnuntaina otettiin sitten ruutua ja markkeerauksia, nekin sujui oikein mallikkaasti!!! :) Kiitos vielä Maaritille tosi kivoista treeneistä ja vinkeistä :)Minä, Jeppe, Maarit ja Arttu :)


 Jepastian pulikoimassa treenien jälkeen :)


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti