lauantai 2. toukokuuta 2009

Puppy-piranhas!!!


Olin keskiviikkona ja torstaina hoitamassa pentuja Ninan luona. Oli todella ihanaa päästä taas hoitamaan niitä hulivilivintiöitä <3 Painisin niiden kanssa lattialla, mutta kun tajusin häviäväni täysillä, pakenin sohvalle. Sinne nuo pikku piraijat ei onneksi osaa vielä kiivetä. Siellä sitten nökötettiin Edin ja Murun kanssa, odotellen että papit sammahtaa :D


Jeri tuntuu yhä olevan pentueen vilkkain, hyvä niin :) Mustan nartun kanssa se touhuaa usein, ne tuntuvat olevan kuin paita ja peppu. Jeri on myös todella rohkea. Pihalla se kaatoi harjan, mutta hätkähti vain vähän ja syöksyi sitten takaisin kimppuun! Edin komennuksista se ei välitä mitään, vaan härnää sitä jatkuvasti (Edi raukka!). Yhdessä vaiheessa Edi makasi sohvalla, ja Jeri puri sitä hännästä kun hännänpää vähän näkyi sohvan yli :D Edi tuli sitten mun luo turvaan!


Jeri myös viihtyy mun sylissä enemmän kuin ennen. Mun hiukset on tietysti se maailman kiinnostavin juttu... Mutta kuitenkin, Jeri on osoittautunut vauhdikkaaksi ja itsenäiseksi pennuksi, joka kuitenkin on myös hellydeenkipeä :) Aivan ihana luonne siis!


Nina oli näyttänyt pennuille riistaa, siitä voi tarkemmin lukea hänen blogistaan (linkki alhaalla linkkilistassa). Jeri oli ollut erittäin innokas, tanssi fasaaninsiiven ympärillä ja olisi halunnut sen takaisin vielä sen jälkeen kun Nina otti sen pois. Jerppiksestä taitaa tulla aivan mahtava metsäkoira :)


 


Tässä vielä Ninan ottama kuva Jeristä riistan kanssa:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti