torstai 21. toukokuuta 2009

My boys <3


Jepen ja Jerin yhteiselämä sujuu hienosti. Jeppe otti heti sen asenteen että "tuo pentu on pieni, täytyy varoa, ja se on minun laumani jäsen joten suojelen sitä" :) Tänään kun Jeppe söi ruokaansa niin Jeri meni siihen kupille, jolloin Jeppe peruutti pois kupilta! Ikäänkuin "syö vain pikkuveli jos sulla on kovempi nälkä!" :D Aika hassua että vanhempi uros antaa pikkuisen tuolla tavalla mennä omalle kupilleen!!


 


Muutenkin Jeppe ja Jeri tulee kyllä tosi hyvin toimeen. Silloin kun Jerin pentumaiset reuhomiset alkaa liikaa ärsyttää Jeppeä, niin se hyppää sohvalle tai sängylle karkuun. Leikkii kuitenkin tosi paljon yhdessä pennun kanssa! Ulkona ne kaksi menee peräkanaa, mikä on aika hassun näköistä kun niin iso ja niin pieni menee yhdessä :D Hassua että Jepestä ja Jeristä on jo näinkin lyhyessä ajassa tullut kuin paita ja peppu! Olen tosi onnellinen että Jeppe otti heti Jerin meidän lauman jäseneksi mukaan :)


 


Tänään Jeppe sai vähän aikaa hommailla "isojen koirien hommia", kun mentiin naapurin Ninan ja hänen rottwailernarttu Adan kanssa lenkille. Käyntiin lähistöllä olevalla valtavassa perintömetsässä. Koirat sai juosta 5 kilometrin matkan vapaana ihanassa metsässä, ja näki että ne todella nautti! Suoalueella minä, Nina ja Ada kuljettiin pitkospuita mutta Jeppe meni ja ui soita pitkin vieressä :D Ja myöhemmin pienellä metsäpurolla molemmat ui oikein urakalla. Oli kyllä ihan mahtava lenkki, mukavaa rentoutumista hankalan koulupäivän jälkeen! Onneksi kouluakin on enää vain yksi ainoa päivä, ensiviikon torstai, ja sitten KESÄLOMA :DDD


 


On kyllä aivan ihanaa että on molemmat pojat, sekä Jeppe että Jeri, kotona mun kanssa :) Nyt on hyvä olla <3


 


Tässä muutamia kuvia pojista:



 



 



 


Tuli aika huonolaatuisia kuvia kun yritin hämärällä ottaa ilman salamaa :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti